1 ВЕРЕСНЯ - ДЕНЬ ЗНАНЬ

2015-09-03

1 вересня шкільне подвір’я села Кип’ячка заполонили учні, вчителі та гості свята. З особливим хвилюванням прийшли першокласники та найстарші учні школи. Одні – з острахом, бо все нове й невідоме; інші – із сумом, бо це їхній останній Перший дзвінок у цій школі. З привітаннями, подарунками та настановами до школярів звернулися: директор школи Тетяна Іванівна Зварич, сільський голова Світлана Петрівна Коломієць, місцеві підприємці Тетяна Володимирівна Беркут та Петро Петрович Потапенко.

Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників, які вже сьогодні вперше у своєму житті сядуть за парти. Не менш хвилювалися й учні 5 класу. Для них – це також новий етап, у їхньому шкільному житті. На завершення урочистої лінійки хвилююче зазвучав дзвіночок у руках маленької першокласниці. Він покликав школярів до класів на перший урок.

Перший урок у цьому році присвячений Україні, її історії, її славі. Сподіваємось, що весь навчальний рік буде таким же насиченим цікавими подіями і хорошими досягненнями наших вихованців.

Кiлькiсть переглядiв: 101

Коментарi