Міс осінь - 2014

2014-10-27

Що не кажіть, а Україна здавна славиться красунями, яким притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість та багата фантазія. От і дівчата нашої школи вирішили позмагатися в своїй неповторності.

27 жовтня у Кип'ячківській ЗОШ пройшов конкурс краси і таланту "Міс осінь - 2014". В конкурсі взяли участь учні 2 - 4 класів, де дівчатка мали змогу проявити свої здібності та таланти.

До свята були підготовлені цікаві конкурси такі як : "Юна осінь", "Конкурс талантів", "Дефіле" та перевірка кухарських талантів відбулася у конкурсі "Осінні ласощі". Для перевірки кмітливості конкурсанток був проведений конкурс "Ситуації", в якому дівчатка проявили свої розумові здібності та кмітливість.

За одностайним висновком компетентного журі, « Міс осінь – 2014» стала учениця 3 класу Варава Катерина.

Іншим учасницям конкурсу було присвоєно наступні почесні звання: «Міс чарівність» - Шульська Єлізавета(3 клас); «Міс глядацьких симпатій» - Гусихіна Дарина .
Ведучі конкурсу Хмара Оксана та Шульська Віталіна вручили всім учасницям заохочувальні призи.
Від імені членів суддівської колегії виступила директор школи Т. І. Зварич яка побажала юним і в той же час талановитим красуням здійснення всіх найзаповітніших мрій.

Кiлькiсть переглядiв: 101

Коментарi