Шкільний ярмарок

2014-10-06

До ярмарку, який відбувся у Кип'ячківській загальноосвітній школі I-II ступенів, всі готувалися заздалегідь. Ще задовго до цього дня учні загадково посміхалися до своїх однокласників, обіцяючи приготувати щось особливе. Дехто не міг втриматися і таємниця швидко переставала бути таємницею. Отож цього дня чекали з величезним нетерпінням.

/Files/photogallery/812/DSCN1680.JPG

Шкільні ярмарки у нашій школі проходять щорічно, але цього разу він був особливий. Через трагічні події, що відбуваються у нашій державі, багато воїнів отримали поранення і тому потребують допомоги.

Всіх учнів вразила історія Сергія Товстика,який через тяжкі поранення втратив обидві руки. Його сімї тепер потрібно знайти величезні кошти на протези. Дізнавшись про це, діти вирішили саме йому перерахувати зароблені під час ярмарку кошти .

У довгоочікуваний день з самого ранку діти та батьки почали приносити в школу різноманітні смаколики. І ось, нарешті, ярмарок розпочався. Директор школи Тетяна Іванівна Зварич подякувала батькам та учням за активну участь у ярмарку, розповіла, куди будуть перераховані кошти. Розпочалися веселі торги. Одні учні перетворилися на "продавців", інші - на "покупців". Потім вони помінялися ролями. Всім хотілося і продавати, і купляти. Під веселу музику час пройшов непомітно.

/Files/photogallery/812/DSCN1682.JPG

Після цього учні разом із батьками порахували гроші. Діти заробили цього дня 2814 гривень.

Сподіваємося, що ці гроші хоч трошечки, але допоможуть Сергію Товстику.

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi