Проект учнів 3 класу

2016-03-28

Учні 3 класу підготували та провели екологічний проект на тему “Зелений клас”. Розповідали про значення , умови догляду кімнатних рослин . Вивчали назви кімнатних рослин. Учні знаходили цікаву інформацію з інтернет - ресурсів та енциклопедій. Учні були розділені на три групи : біологи, дизайнери, дослідники.

Група "Біологів” працювали над вивченням правил і способів розмноження кімнатних рослин в умовах приміщень, ознайомлювалися зі світловим і тепловим режимом класної кімнати,визначали видову приналежність кімнатних рослин.

Група “Дизайнерів ” вивчали основи квіткового дизайну з метою використання рослин в озелененні, реалізація на практиці дизайн класної кімнати.

Група “Дослідників” досліджували вплив світлового та теплового режиму класної кімнати на ріст кімнатних рослин,визначали найоптимальніші способи розмноження та поливу кімнатних квітів.

/Files/images/Рисунок1.jpg

/Files/images/Рисунок8.jpg

/Files/images/Рисунок7.jpg/Files/images/Рисунок6.jpg/Files/images/Рисунок5.jpg/Files/images/Рисунок4.jpg/Files/images/Рисунок3.jpg/Files/images/Рисунок2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi